dimecres, 28 de novembre del 2012

Activitats 2a Setmana



Ja estem en la segona setmana d'activitats. Us deixe'm una fotografia de la sessio de Maria Alcantud sobre relat digital.

1 comentari:

  1. Des de la facultat del Màster d'Educació Secundària de la Universitat de València vos animem a compartir les experiències i els resultats de la vostra activitat sobre relat digital. Així mateix nosaltres també vos transmetem breument una de les activitats realitzades, un interessant debat sobre la pel·lícula el 'Profesor Holland', del que vam extraure estes idees principals:
    -El professor es veu forçat econòmicament a accedir a la docència i finalment aquesta es convertix en la seua verdadera vocació.
    -La voluntat i il·lusió dels docents són un requisit indispensable per a superar qualsevol problema (en este cas el fill del professor té una deficiència auditiva greu i éste aconseguix integrar-ho plenament en la societat) .
    -Els docents han de buscar-se activitats complementàries per a evitar el 'Burnout' o síndrome de l'estrés en el docent.
    -Les retallades en educació i cultura tenen greus conseqüències en el benestar i el nivell cultural d'una societat.
    -El nostre deure com a futurs docents en distints àmbits ha de ser fomentar i potenciar les activitats culturals, difondre aquelles que ja estan en marxa tenint en compte que la interacció i el treball conjunt genera uns resultats més rics. Esperem els vostres comentaris!

    ResponElimina